ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ        ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ             ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ      

2018-02-02

Θέλετε ένα ασφαλές μακιγιάζ, άκρως φυσικό, χωρίς να ερεθίζει και επιβαρύνει με χημικές ουσίες την επιδερμίδα σας, καθώς ακτινοβολείτε ομορφιά όλη την ημέρα;

Η λύση για εσάς είναι τότε το ορυκτό μακιγιάζ!         

Τι είναι όμως το ορυκτό μακιγιάζ;

Αποτελείται κυρίως από ορυκτά όπως οξείδια σιδήρου, τιτανίου, ψευδαργύρου, μαρμαρυγίες, καθώς και φυτικά κονιοποιημένα υλικά, που δίνουν την απαραίτητη λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα σας, απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, μόλυβδο, χημικές ουσίες, πετρελαιούχα συστατικά και παραφίνη, συνθετικά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά που έχουν αποδειχτεί άκρως επικίνδυνα για τον οργανισμό και το περιβάλλον.                    βλέπε 48 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Μπορείτε να τα βρείτε σε μορφή πούδρας, ρουζ, bronzer, σκιές ματιών, κραγιόν, μέικ απ.

Ας ανακαλύψουμε τα οφέλη της επιδερμίδας αναλυτικά, όταν έρχεται σε επαφή με τα ορυκτά.

  1. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας, από τη νεανική με τάση προς τη λιπαρότητα μέχρι και την πιο ώριμη, αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα.
  2. Δίνουν απόλυτα φυσική όψη με άψογη κάλυψη, ελαφριά αίσθηση και δε δημιουργεί, με το πέρασμα της ημέρας, αφυδατωμένη όψη με έντονες ρυτίδες. Για τέλεια εφαρμογή, πριν το μακιγιάζ, ψεκάστε το πρόσωπό σας με κατάλληλη λοσιόν ανάλογα την επιδερμίδα σας.
  3. Είναι απαλλαγμένα από επικίνδυνα συνθετικά συστατικά.
  4. Δε φράζουν τους πόρους του δέρματος, για αυτό είναι η καλύτερη και αξιόπιστη λύση ,για τα άτομα που υποφέρουν από ακμή ή που είναι επιρρεπή (ευαίσθητα) να εμφανίσουν ακμή.
  5. Είναι υποαλλεργικά.
  6. Φυσικό αντηλιακό το ορυκτό μακιγιάζ, απαλλαγμένο από νανοσωματίδια. Χάρη στο οξείδιο του τιτανίου και ψευδαργύρου, το μακιγιάζ προσφέρει κάποιους δείκτες προστασίας απέναντι στις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, ένα επιπλέον αβαντάζ για να το επιλέξουμε.
  7. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
  8. Συνιστώνται από δερματολόγους σε άτομα με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς απαλύνουν τα συμπτώματα και από αισθητικούς χειρουργούς μετά από επέμβαση, αφού δεν περιέχουν ερεθιστικές ουσίες που μπορεί να επιδεινώσουν δερματικά προβλήματα όπως ροδόχρους ακμή.
  9. Μακιγιάζ με αγνές φυσικές πρώτες ύλες και με αντιοξειδωτική δράση.
  10. Άμεσο αποτέλεσμα, χαρίζοντας υγιής λάμψη, καθιστώντας τα έτσι, έναν θετικό εθισμό για το άτομο που θα δεχτεί να τα  εφαρμόσει στο δέρμα του. Θα αισθανθείτε διαφορά στο δέρμα  και στη διάθεσή σας!


Βασικός κανόνας για σωστή αγορά οποιουδήποτε καλλυντικού προιόντος είναι, όσο πιο λίγα και ευανάγνωστα συστατικά ,τόσο πιο φυσικό το προιόν.

Καλές και έξυπνες αγορές!Τα νέα της εβδομάδας
 

Είναι φυσικό η κούραση πολλές φορές να μας έχει καταβάλλει και να αμφιβάλλουμε κατά πόσο επικίνδυνο είναι να κοιμηθούμε εκείνη τη νύχτα με το μακιγιάζ μας. Κι όμως, ακόμη και μία φορά, βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα μας! Όταν μάθετε πόσο αρνητικά επηρεάζει την υγεία του δέρματός σας, σίγουρα την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτικές με τη φροντίδα...

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσικό να αλλάζει η όψη της επιδερμίδα μας και να εμφανίσει ξηρότητα, ρυτίδες, μεγάλους πόρους, χαλάρωση και να γίνει πιο λεπτό το δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Η κύρια αιτία αυτής της εμφανής αλλαγής είναι ότι το δέρμα δεν παράγει καινούρια κύτταρα με τον ίδιο ρυθμό.

Για όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η επιλογή των κατάλληλων προιόντων για το δέρμα τους, αφού πολλές φορές μπορούν να αποδειχτούν τα προιόντα που έχουν αγοράσει εντελώς ακατάλληλα, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην επιδερμίδα τους.