ΔΥΟ ΥΓΙΕΙΝΑ SMOOTHIES ΑΠΟ ΦΡΑΟΥΛΑ

2017-03-19

Yγιεινά, γρήγορα, επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καταναλώνονται οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια της ημέρας και ως καύσιμα μετά από προπόνηση.


SMOOTHIES 1

2'

1 ATOMO

ΥΛΙΚΑ

1 φλ. φράουλες

1/2 μπανάνα

1 ακτινίδιο

1/4 φλ.γιαούρτι

                                                        1/2 φλ.νερό ή γάλα                                                             (διευκόλυνση ανάμειξης)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε τα όλα στο μπλέντερ και καταναλώστε το.


SMOOTHIES 2

5'- 1 ATOMO


ΥΛΙΚΑ

1/2 φλ. γκρέιπφρουτ

1/2 φλ. φράουλες

2-4 κουταλιές γιαούρτι

1 κ.γλυκού τριμμένο τζίντζερ

1 κ.σούπας μέλι

γάλα καρύδας ή νερό


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπήστε τα όλα στο μπλέντερ και καταναλώστε.
Τα νέα της εβδομάδας
 

Είναι φυσικό η κούραση πολλές φορές να μας έχει καταβάλλει και να αμφιβάλλουμε κατά πόσο επικίνδυνο είναι να κοιμηθούμε εκείνη τη νύχτα με το μακιγιάζ μας. Κι όμως, ακόμη και μία φορά, βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα μας! Όταν μάθετε πόσο αρνητικά επηρεάζει την υγεία του δέρματός σας, σίγουρα την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτικές με τη φροντίδα...

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσικό να αλλάζει η όψη της επιδερμίδα μας και να εμφανίσει ξηρότητα, ρυτίδες, μεγάλους πόρους, χαλάρωση και να γίνει πιο λεπτό το δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Η κύρια αιτία αυτής της εμφανής αλλαγής είναι ότι το δέρμα δεν παράγει καινούρια κύτταρα με τον ίδιο ρυθμό.

Για όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η επιλογή των κατάλληλων προιόντων για το δέρμα τους, αφού πολλές φορές μπορούν να αποδειχτούν τα προιόντα που έχουν αγοράσει εντελώς ακατάλληλα, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην επιδερμίδα τους.