ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES

Με την είσοδό σας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση cookies για την εύκολη πλοήγησή σας και τη συνεχιζόμενη βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών μας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποτελούν αντικείμενα στην πνευματική ιδιοκτησία του viralbeautytips.gr. Η προβολή, η εκτύπωση ή η μεταφόρτωση οποιουδήποτε περιεχομένου από την ιστοσελίδα παρέχει άδεια χρήσης αποκλειστικά για την προσωπική σας χρήση και όχι για εμπορική. Aπαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση ολική, μερική ή περιληπτική, η διασκευή κειμένων και η αντιγραφή φωτογραφιών και βίντεο από το website, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του διαχειριστή του viralbeautytips.gr. Απαγορεύεται ρητά κάθε χρήση των λογότυπων viralbeautytips.gr για οποιονδήποτε λόγο. Όλα τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία και όποιος παραβλέπει τους κανόνες χρήσης, θα διώκεται ποινικά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητο των παιδιών. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν προορίζεται ή δεν έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες υγείας, ομορφιάς,φυσικής κατάστασης και διατροφής και προορίζεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δεν υποκαθιστά την επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή τη θεραπεία για συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος υγείας ή μιας ασθένειας χωρίς να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. 

Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ