REJUVANCE- το φυσικό lifting

2017-02-21

Θέλετε να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά με το πιο φυσικό τρόπο; Το REJUVANCE μπορεί να το πετύχει αυτό! Είναι από τις πιο σημαντικές εναλλακτικές θεραπείες ολιστικής ανανέωσης προσώπου. Παρότι, η τεχνική αυτή έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια, δεν είναι τόσο γνωστή στον περισσότερο κόσμο. Αν τη δοκιμάσετε όμως, θα σας αλλάξει τη ζωή και την εμφάνισή σας!

Γιατί είναι τόσο σημαντική όμως, που χρειάζεται να τη γνωρίσετε; Πρώτα από όλα, είναι μια άκρως φυσική τεχνική χωρίς παρενέργειες. Απλώς, χρειάζεται το άγγιγμα των δαχτύλων ενός ειδικού. Δεν είναι ανώδυνη, δε χρειάζονται λάδια και κρέμες και είναι πολύ πιο οικονομική από μια χειρουργική επέμβαση, η οποία κάποιες φορές οδηγεί σε παραμόρφωση προσώπου. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτου φύλου. Αντενδείκνυται για εγκύους, καρκινοπαθείς και άτομα με σοβαρά δερματικά προβλήματα. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το κεφάλι, το λαιμό, τον αυχένα, το ντεκολτέ και στους ώμους. Ολοκληρώνεται σε έξι συνεδρίες, όπου η κάθε συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά-1ώρα και γίνεται μία φορά τη βδομάδα. Όταν ολοκληρωθούν οι συνεδρείες, καλό είναι να πραγματοποιείται 1 φορά το μήνα μία συνεδρία για συντήρηση, έτσι ώστε να διατηρείται η νεανική όψη της επιδερμίδας και να επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το πρόσωπό σας γίνεται πιο φωτεινό, πιο νεανικό και πιο ελαστικό!

Ας δούμε πιο αναλυτικά στο πώς επιδρά στο δέρμα και στον οργανισμό μας, αυτή η φυσική τεχνική. Το REJUVANCE, με τις δαχτυλικές πιέσεις, στοχεύει ακριβώς στο να χαλαρώσει τις μυϊκές εντάσεις, για ένα πρόσωπο πιο φρέσκο και πιο ήρεμο. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και έτσι αποκτά η επιδερμίδα πιο ροδαλό χρώμα, καθώς φεύγουν τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι. Γίνονται δαχτυλικές πιέσεις και στα βελονιστικά σημεία του προσώπου και έτσι ηρεμούν οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες και οι ενοχλήσεις στην κάτω γνάθο και στον αυχένα. Επίσης, απορροφώνται καλύτερα οι κρέμες και η όποια αισθητική θεραπεία επιτευχθεί μετά τη συνεδρία, έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Παράγεται το κολλαγόνο και η ελαστίνη, συμβάλλοντας έτσι σε ένα πιο ελαστικό δέρμα, αφήνοντας στο παρελθόν τις ρυτίδες και τις βαθιές γραμμές στην επιδερμίδα σας! Δεν έχει το άκρως εμφανές αποτέλεσμα μιας χειρουργικής επέμβασης, αλλά σίγουρα σε κάθε εμφάνισή σας θα είστε πιο λαμπερή και όμορφη με άψογο δέρμα, χωρίς οι γύρω σας να καταλαβαίνουν τί άλλαξε πάνω σας!

Το άγχος, η κούραση, η κακή διατροφή, η μόλυνση, τα περασμένα χρόνια και ό,τι βιώνουμε νοητικά και συναισθηματικά, όλα αυτά διαγράφονται στο πρόσωπό μας. Με το REJUVANCE, δε θα ανανεωθεί μόνο το πρόσωπό σας, αλλά θα αναγεννηθείτε! Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμόζεται μόνο στο πρόσωπο και στα γύρω σημεία, αλλά επιδρά η θετικότητά της σε όλο το σώμα και έτσι χαλαρώνετε και νιώθετε πιο χαρούμενοι! Πολλοί που συμμετείχαν σε αυτή την καταπληκτική εμπειρία, είναι παραδείγματα και δέκτες αυτής της αναζωογόνησης!

Για αυτό μη χάνετε καιρό! Κλείστε μια επίσκεψη σε έναν ειδικό και αφεθείτε στα χέρια του! Και αφήστε χαλαρό τον εαυτό σας να γευτεί όλα τα οφέλη αυτής της θαυμάσιας τεχνικής!

Περιμένω εντυπώσεις..Τα νέα της εβδομάδας
 

Είναι φυσικό η κούραση πολλές φορές να μας έχει καταβάλλει και να αμφιβάλλουμε κατά πόσο επικίνδυνο είναι να κοιμηθούμε εκείνη τη νύχτα με το μακιγιάζ μας. Κι όμως, ακόμη και μία φορά, βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα μας! Όταν μάθετε πόσο αρνητικά επηρεάζει την υγεία του δέρματός σας, σίγουρα την επόμενη φορά θα είστε πιο προσεκτικές με τη φροντίδα...

Καθώς μεγαλώνουμε, είναι φυσικό να αλλάζει η όψη της επιδερμίδα μας και να εμφανίσει ξηρότητα, ρυτίδες, μεγάλους πόρους, χαλάρωση και να γίνει πιο λεπτό το δέρμα χωρίς ελαστικότητα. Η κύρια αιτία αυτής της εμφανής αλλαγής είναι ότι το δέρμα δεν παράγει καινούρια κύτταρα με τον ίδιο ρυθμό.

Για όσους έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η επιλογή των κατάλληλων προιόντων για το δέρμα τους, αφού πολλές φορές μπορούν να αποδειχτούν τα προιόντα που έχουν αγοράσει εντελώς ακατάλληλα, δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα στην επιδερμίδα τους.